Σωτηρία Ελευθερίου - Main Section

Σωτηρία Ελευθερίου - Main Top info

Σωτηρία Ελευθερίου - Main Component

Παρέχονται σημειώσεις και έντυπο υλικό;

Σαφέστατα, για κάθε αντικείμενο λογιστικής παρέχονται σημειώσεις μεθοδολογίας και λυμένες ασκήσεις, ως απαραίτητο στοιχείο για την εκμάθηση της ύλης. Σε αρκετά πανεπιστημιακά ιδρύματα, διαθέτω και ενδεικτικά θέματα παλαιότερων εξετάσεων από το προσωπικό μου αρχείο, για περισσότερη εξοικείωση του φοιτητή με τις εξετάσεις.

Πότε γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινές εργάσιμες μέρες από τις 11 το πρωί έως τις 6 το βράδυ. Υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν το Σάββατο, κατόπιν συνεννόησης.

Που γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στο γραφείο μου, Υμηττού 75 και Κόνωνος, Παγκράτι – Αθήνα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνονται και στον προσωπικό σας χώρο, κάτω από προϋποθέσεις και κατόπιν συνεννόησης μαζί μου.

Ποια είναι η διάρκεια και το κόστος των μαθημάτων;

Κάθε μάθημα διαρκεί 2 ολόκληρες ώρες, δηλαδή 120 λεπτά.
Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το επίπεδο του κάθε φοιτητή, δηλαδή εάν είναι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μου.

Πόσα μαθήματα χρειάζονται για κάθε αντικείμενο λογιστικής;

Η ευελιξία που προσφέρω έγκειται στο γεγονός ότι δεν απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός μαθημάτων, ούτε προπληρώνεται κάποιο πακέτο ωρών λογιστικής. Τα μαθήματα ρυθμίζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου και το επίπεδο εξετάσεων.


Ενδεικτικά, για τον υπολογισμό του κόστους και του χρόνου που χρειάζεστε, αναφέρω ότι για κάθε πανεπιστημιακό αντικείμενο λογιστικής, όπως χρηματοοικονομική λογιστική Ι, λογιστική κόστους κτλ, απαιτούνται 8 με 10 ώρες μαθημάτων, χωρίς να υπάρχει βέβαια κάποια ανάλογη υποχρέωση.

Σωτηρία Ελευθερίου - Scroller Section

sotele new 2016

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΩΤΗΡΙΑ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

more btn

sotele new banner

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Συνεργασία & Εχεμύθεια

more btn

handshake

ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Συνέπεια &
Υπευθυνότητα

more btn

Sitemap | Copyright © Σωτηρία Ελευθερίου 2019 - 2024

Newsletter

Λάβετε συχνές ενημερώσεις με τη φορολογική επικαιρότητα από τον κόμβο μας

Google+