Σωτηρία Ελευθερίου - Main Section

Σωτηρία Ελευθερίου - Main Top info

Σωτηρία Ελευθερίου - Main Component

Τα ιδιαίτερα μαθήματα λογιστικής αυτής της ενότητας απευθύνονται σε ένα σύνολο επαγγελματιών που επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στη λογιστική επιστήμη και να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε εργαζομένους στο εμπορικό και λογιστικό τμήμα μιας επιχείρησης και στους βοηθούς λογιστών, που λόγω εξειδίκευσης εργασίας, δεν έχουν αντιμετωπίσει όλο το φάσμα της λογιστικής τόσο από πλευράς τήρησης βιβλίων όσο και αντιμετώπισης των φορολογικών υποχρεώσεων.
  • Προσφέρονται σε επαγγελματίες ή επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν και να κρίνουν την οικονομική πορεία της επιχείρησής τους, ανεξάρτητα του γνωστικού επιπέδου λογιστικής που διαθέτουν και χωρίς βέβαια να αντικαθιστούν τον υπάρχον λογιστή φοροτεχνικό.
  • Οι υπηρεσίες αυτής της ενότητας περιλαμβάνουν και τη διοργάνωση σεμιναρίων λογιστικής που στοχεύουν στην περαιτέρω κατάρτιση του ανθρωπίνου δυναμικού μιας επιχείρησης. Τα σεμινάρια αυτά οργανώνονται στο χώρο και χρόνο του εκάστοτε οργανισμού, με απόλυτη ευελιξία στην επιλογή και στον καθορισμό ύλης λογιστικής, ενώ συνδυάζονται με έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για τους συμμετέχοντες.
  • Αυτό το πρόγραμμα μαθημάτων απευθύνεται επίσης και στους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ενδιαφέρονται να καταρτιστούν περαιτέρω με την πρακτική εφαρμογή της λογιστικής σε έντυπα της εφορίας και με πραγματικά παραδείγματα επιχειρήσεων και εφαρμογές.
  • Ακόμα και σε επίπεδο ιδιωτών, προσφέρονται μαθήματα που να καλύπτουν τις ανάγκες τους είτε αυτές απλά αφορούν τη συμπλήρωση της φορολογικής τους δήλωσης είτε οποιαδήποτε άλλη απαίτηση υπάρχει από πλευράς λογιστικής πληροφόρησης.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:

  • Απόλυτη στόχευση στις απαιτήσεις αυτών των ενδιαφερομένων με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και το διαφορετικό επίπεδο γνώσεων, με στόχο να αναλυθεί το αντικείμενο της λογιστικής στο βάθος που απαιτείται.
  • Μεγάλη εξειδίκευση: για κάθε περίπτωση ατομικά, δημιουργείται ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα συναντήσεων που περιλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα και την ύλη διδασκαλίας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.
  • Μοναδική ευελιξία στο χρόνο και στην ύλη των παρεχόμενων μαθημάτων.
  • Έντυπο υλικό, απόλυτα εναρμοσμένο στις τελευταίες διατάξεις της νομοθεσίας.
  • Όλα τα μαθήματα μπορούν να επιδοτηθούν και μέσω ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ για τους εργαζομένους.

ΕΠΙΣΗΣ, μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα από τη στήλη μας Φορολογικά Νέα για τα τρέχοντα θέματα ή μέσω newsletter, εφόσον καταχωρήσετε το e-mail σας στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας.

Σωτηρία Ελευθερίου - Scroller Section

sotele new 2016

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΩΤΗΡΙΑ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

more btn

sotele new banner

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Συνεργασία & Εχεμύθεια

more btn

handshake

ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Συνέπεια &
Υπευθυνότητα

more btn

Sitemap | Copyright © Σωτηρία Ελευθερίου 2019 - 2024

Newsletter

Λάβετε συχνές ενημερώσεις με τη φορολογική επικαιρότητα από τον κόμβο μας

Google+